Een chocoladefontein is heel vriendelijk voor een kinderfeestje of gewoon als toetje aan het einde van de maaltijd met vers fruit of marshmallows overgoten met een heerlijk laagje chocolade.
U kunt er van genieten met allerlei lekkernijen: fruit (frambozen, kiwi's, aardbeien, appels, peren…), snoep, schuimgebak, cake… Verrukking en verrassingseffect gegarandeerd!
De Lacor chocoladefontein met 3 niveaus is ideaal voor uw chocoladefondues. Het verwarmt en verhoogt de gesmolten chocolade zonder te dik te zijn, zodat deze soepel over de verschillende verdiepingen van de fontein stroomt.
De pomp en het verwarmingssysteem worden afzonderlijk gestart.
De Lacor chocoladefontein met 3 verdiepingen is volledig uitneembaar en daardoor zeer gemakkelijk schoon te maken.
Welke chocolade te gebruiken in een chocoladefontein?
Je hebt chocolade van goede kwaliteit nodig, met een minimum aan cacao: 51% minimum voor donkere chocolade en 31% minimum voor melkchocolade. Witte chocolade bevat alleen cacaoboter, dus het is niet nodig om naar een minimum cacaogehalte te zoeken.
Zodat de chocolade in prachtige cascades op de kopjes van uw fontein valt, geeft u de voorkeur aan chocoladecouverture
Kenmerken :
Inhoud: 0,5 l / 0,5 kg Chocolade
Doorsnee: 16cm
Bedrijfstemperaturen: 40-50 ° c
Hoogte 30 cm (18 cm voor de RVS fontein)
Materiaal: roestvrij staal, kunststof
Vermogen: 35 W.
2 jaar garantie
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Een chocoladefontein is heel vriendelijk voor een kinderfeestje of gewoon als toetje aan het einde van de maaltijd met vers fruit of marshmallows overgoten met een heerlijk laagje chocolade.
U kunt er van genieten met allerlei lekkernijen: fruit (frambozen, kiwi's, aardbeien, appels, peren…), snoep, schuimgebak, cake… Verrukking en verrassingseffect gegarandeerd!
De Lacor chocoladefontein met 3 niveaus is ideaal voor uw chocoladefondues. Het verwarmt en verhoogt de gesmolten chocolade zonder te dik te zijn, zodat deze soepel over de verschillende verdiepingen van de fontein stroomt.
De pomp en het verwarmingssysteem worden afzonderlijk gestart.
De Lacor chocoladefontein met 3 verdiepingen is volledig uitneembaar en daardoor zeer gemakkelijk schoon te maken.
Welke chocolade te gebruiken in een chocoladefontein?
Je hebt chocolade van goede kwaliteit nodig, met een minimum aan cacao: 51% minimum voor donkere chocolade en 31% minimum voor melkchocolade. Witte chocolade bevat alleen cacaoboter, dus het is niet nodig om naar een minimum cacaogehalte te zoeken.
Zodat de chocolade in prachtige cascades op de kopjes van uw fontein valt, geeft u de voorkeur aan chocoladecouverture
Kenmerken :
Inhoud: 0,5 l / 0,5 kg Chocolade
Doorsnee: 16cm
Bedrijfstemperaturen: 40-50 ° c
Hoogte 30 cm (18 cm voor de RVS fontein)
Materiaal: roestvrij staal, kunststof
Vermogen: 35 W.
2 jaar garantie
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |